Hond en kind

Hulp en advies bij aanschaf nieuwe pup

De beslissing is gevallen, er komt een pup in huis!
Een geweldige tijd breekt aan, maar tevens ook een tijd van vragen en opvoeden.
Vaak gaat men af op het uiterlijk van een hond en zo gek is dat natuurlijk niet.
Men gaat dan af op dat schattige bolletje wol op 4 pootjes, die prachtige blauwe ogen of die met die vlekjes is ook zo leuk!
Waar uw voorkeur ook naar uit gaat wil niet zeggen dat dit het ras is wat echt bij u past. Elk ras heeft zijn eigen behoeftes maar past niet per definitie bij elke eigenaar.
Vindt u het lastig om een ras te vinden wat bij u goed aansluit in combinatie met wat u verwacht en/of zoekt in een hond? Hiermee kan ik u helpen!
Gun uzelf en uw nieuwe huisgenoot de beste start en kies voor hulp/ begeleiding bij de aanschaf van uw pup.
U kunt ook gebruik maken van een extra ondersteuning bij het vinden van het ras wat het beste bij u of uw gezin past of eventueel hulp bij keuze in het nest.

Puppy met kluifje

Kindje op komst. Wat nu?

Er breek een prachtige tijd aan, want het gezin wordt uitgebreid of er is een kleinkind opkomst. Nu heeft u al een hond en u weet niet hoe u dit het beste kunt aanpakken zodat dit vloeiend verloopt zonder angst voor jaloezie van de hond.
Hier kan een Hondenspecialist de uitkomst bieden!
Ik zal u helpen en handvatten bieden zodat deze prachtige tijd zonder spanningen hoeft te verlopen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

U maakt een afspraak via het contact formulier en ik kom bij u thuis. We bespreken en bekijken samen hoe ik u en uw hond eveneens goed kunt voorbereiden op de komst van de baby of kleinkind. U krijgt adviezen hoe u de combinatie kind en hond veilig kunt houden en hoe de eerste kennismaking het beste kan verlopen. Dit alles toegespitst op uw situatie. U ontvangt bij het huisbezoek eveneens het boekje en achteraf een verslag met de besproken aandachtspunten. In sommige situaties kom ik nog een keer terug voor een kort bezoek nadat het kind thuisgekomen is.

Kinderen & veilige omgang met de hond

Heeft u kinderen en binnenkort een pup, een hond uit het asiel of uit het buitenland? Iedereen wil uiteraard het beste voor beiden.
Maar hoe kunt u er nu voor zorgen dat dit in goede banen verloopt en de kinderen begrijpen/ leren hoe ze met de hond moeten omgaan?
Een zorgelijk punt wat heel begrijpelijk is!
Hier kan ik u bij helpen!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Ik kom bij u thuis en bespreek in het bij zijn van alle betrokkenen hoe u en uw kinderen de hond leren begrijpen. Dit om misverstanden in de toekomst te voorkomen. U krijgt een boekje waar op een kinderlijke manier staat uitgelegd hoe de omgang met een hond hoort te verlopen, zodat het voor iedereen duidelijk is. Tijdens mijn bezoek is er altijd tijd voor vragen en uitleg. Mocht u na mijn vertrek nog met vragen zitten kunt u altijd contact met mij opnemen via de mail.

Wilt u graag wat hulp bij de aanschaf van een nieuwe pup? Maakt u zich zorgen omdat er een baby of kleinkind opkomst is? Heeft u nog vragen? Stuur dan een bericht via het contactformulier.
Kosten van deze speciale consulten vindt u op de pagina tarieven.

Op al onze afspraken, overeenkomsten en werkzaamheden zijn de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid van toepassing.