Puppycoaching

Maak een goede start met uw pup!

Helaas zijn de standaard puppy trainingen/ cursussen in de meeste gevallen niet voldoende voor de eigenaar en zijn pup. Dit komt omdat elke eigenaar met zijn/ haar  pup andere behoeftes hebben tijdens een training. De ene pup leert sneller dan de ander terwijl de andere pup iets meer begeleiding nodig heeft. Dit resulteert in dat mensen vaak tijdens het volgen van zo’n les het gevoel krijgen dat ze niet voldoende aan bod komen met als gevolg niet de gelegenheid krijgen om alle vragen te kunnen stellen. Dit is vaak de reden waarom mensen geen motivatie meer hebben om nog door te gaan met de puppylessen en daarom afhaken.
Het volgen van een puppy cursus/ training is van groot belang indien u een goede start wilt maken met uw pup. Niet alleen omdat u een goede basis wilt, maar ook om probleemgedrag te voorkomen.
Een privé puppycoach geeft u de gelegenheid om uw hond in een korte tijd op de juiste manier op te voeden.
Het doel van deze cursus? Het voorkomen van gedragsproblemen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Tijdens deze cursus komen onder andere deze onderwerpen aan bod:
Hoe uw hond geen overlast is voor anderen, hoe u de hond kunt leren alleen thuis te blijven, hoe u uw hond snel zindelijk krijgt, misverstanden over honden worden opgehelderd, de hondentaal, etc.
De eerste les zal bij u thuis plaats vinden. Tijdens deze les wordt het opvoeden van uw pup besproken. Daarnaast ontvangt u van mij een puppy-lesboekje met alle informatie die besproken wordt tijdens de lessen. De overige 4 lessen zijn praktijklessen en zullen daarom buiten plaats vinden. Deze lessen duren gemiddeld 60 minuten.

Tijdens deze puppycursus krijgt u alle gelegenheid om uw vragen te stellen of eventuele problemen aan mij voor te leggen. Elke les evalueren we samen wat er goed gaat en aan welke punten nog aandacht besteed moet worden.
Ook na de lessen kunt u met uw problemen bij mij terecht, zowel via de mail als telefonisch. Kortom; de komende maanden heeft u een privé puppycoach tot uw beschikking!

Wat kan een privé puppycoach u bieden:
- 1 op 1 training die perfect aansluit op u en uw hond
- de quality-time die u en uw hond verdienden tijdens een training

Praktische informatie

De lessen zijn altijd op een doordeweekse dag, op afspraak en in overleg. De lessen zullen verspreid worden over de eerste maanden om de terugval in de puberteit (tussen de 6e maand en het 2e jaar) goed te kunnen opvangen.
De leeftijd van de deelnemende hond mag niet jonger zijn dan 6 weken en niet ouder dan 6 maanden. Bovendien dient de hond zijn vaccinaties die bij zijn leeftijd horen te hebben gehad.

De kosten van deze cursus zijn € 55,- per uur incl. BTW 
De cursus omvat 5 lessen, een puppylesboek en als de 5 puppylessen goed doorlopen zijn een certificaat, welke u na afloop van de laatste les ontvangt.

Wilt u een afspraak maken? Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met mij op en stuur een bericht via het contactformulier.

Op al onze afspraken, overeenkomsten en werkzaamheden zijn de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid van toepassing.

Boerboel pup van Jikke
Pitbull puppy